Keitä me olemme? - Business Galleryn taustahenkilöt
Business Gallery taidevuokraamopalvelua pyörittää Kira Sjöberg ja Pepe Montero, joilla molemmilla on pitkä kokemus kuvataiteesta ja liiketoiminnasta.
Keitä me olemme, Business Gallery, taustahenkilöt
16440
page-template-default,page,page-id-16440,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.1,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive
 

Keitä me olemme?

Business Gallery on rakennettu verkostomaiselle yhteistyömallille. Business Gallery on lähtenyt perustamisestaan lähtien vuonna 2011 haastamaan taidemaailman toimintamalleja rakentamalla liiketoimintaa maailmaan, jossa sitä ei ole totuttu hyödyntämään. Business Galleryn ydinpyrkimyksenä on tuottaa lisäarvoa asiakkailleen ja lisää ansaintalogiikkaa ja työtä taiteilijoille, tuottajille ja kuraattoreille. Pyrimme myös mahdollistamaan lisää taideostoja. Business Gallery on eri konsepti kuin taidelainaamo, joka on suunnattu pääasiassa yksityishenkilöille ja yritystä pyörittää Kira Sjöberg.

Kira Sjöberg – Perustaja ja omistaja

Kira on koulutukseltaan taidehistoroitsija ja kulttuuritalouden sekä taiteen markkinoiden asiantuntija. Kiran pyrkimyksenä on ollut rakentaa uudenlaista liiketoimintaa taiteen maailmaan ja mahdollistaa taiteen näkyvyys uusissa konteksteissa. Kira on luonut Business Galleryn konseptin ja kehittänyt sitä edelleen yhteistyössä asiakasyritysten kanssa. Kiralla on laaja taiteilija-, tuottaja- ja kuraattoriverkosto Suomessa ja se on myös jatkuvassa kehityksessä.

Kiraan saa yhteyden:+358503300755 tai mailaamalla kira (a) businessgallery.fi