Business Gallery - Taidetta Spondan tiloissa Helsingin ytimessä
Business Gallery Suomen johtava B2B taidevuokraamo. Sisustamme työpaikkasi uusiksi. Vuokraa vaihtuva taidenäyttely.
Business Gallery, B2B Taidevuokraamo, Sisustus, sisusta, taidenäyttely, taiteen vuokraamo, vaihtuva taidenäyttely, kuratoidut näyttelyt, kuvataidenäyttely, kira sjöberg, pepe montero.
164
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-164,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.1,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive
 

Taidetta Spondan Wall Streetin tiloissa

Category
Art
About This Project

Wall Street on Sponda Oyjn näyttävä yrityskeskittymä. Sponda on ollut Business Galleryn asiakas jo monta vuotta haluten vaihtaa tilan viihtyvyyttä taiteen keinoin. Kuratoidut näyttelyt vaihtuvat kahdesti vuodessa. Kiinteistö sijaitsee Kaartinkaupungin bisneskeskustan ytimessä. Lähellä ovat merenranta, puistot ja Vanha kauppahalli sekä alueen boutique-hotellit ja huippuravintolat. Kasarmintorilla on myös iso ruokakauppa ja posti.

Tässä toimisto- ja liiketilakiinteistössä huomiota herättää talon korkuinen Wall Street -niminen aula. Se on komea sisäänkäynti tilaan, joka soveltuu laatunsa, kokonsa ja palvelujensa ansiosta jopa pääkonttoriksi. Näyttävän vaikutelman viimeistelee laadukas aulapalvelu. Talo on äskettäin remontoitu kauttaaltaan ja on tekniikaltaan kuin uusi. Tilat ovat täysin muunneltavissa yrityksen tarpeisiin. Upeista porrashuoneista saa tarvittaessa oman sisäänkäynnin useallekin yritykselle.