taiteilija: Uusissa maalauksissani tutkin muodon ja taustan välistä suhdetta,
Business Gallery Suomen johtava B2B taidevuokraamo. Sisustamme työpaikkasi uusiksi. Vuokraa vaihtuva taidenäyttely.
Business Gallery, B2B Taidevuokraamo, Sisustus, sisusta, taidenäyttely, taiteen vuokraamo, vaihtuva taidenäyttely, kuratoidut näyttelyt, kuvataidenäyttely, kira sjöberg, pepe montero.
15686
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15686,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.1,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive
 

Ilari Hautamäki

Category
Art
About This Project

Uusissa maalauksissani tutkin muodon ja taustan välistä suhdetta, yhdistelen kuviollista taustaa ja sen päällä olevia muotoja. Kumpi nousee teoksessa oleellisemmaksi : Etualalla oleva motiivi vai sen tausta? Tätä teemaa on käsitellyt taiteessaan myös Henri Matisse interiööri maalauksissaan.

Maalausteni aiheina olen käyttänyt orgaanisia, valuvia, kukkamaisia muotoja, maastokuvioita ja pääkalloja. Ne muodostavat maalauksissani synteesin vastakohtien kautta. Aiheeni viittaavat Pop -taiteeseen ja myös laajemmin maalaustaiteen perinteeseen ja taidehistoriaan.

Maalaukseni ovat nyt muutoksen partaalla, niin aiheidensa kuin myös maalaustyylinsä puolesta. Ennen maalaamistani paljolti määrittänyt “teippaaminen” ja geometriset muodot sekä maisemaan viittaava tilan käsittely ovat jääneet pois. Nyt maalauksissani käyttämät muodot ovat muuttuneet orgaanisemmiksi.

Lisää tietoja taiteilijasta täältä