business gallery, taiteen vuokraamo, taiteen vuokraamopalvelu yrityksille
Business Gallery on taiteen vuokraamopalvelu, josta voi lainata teoksia ja vuokrata taidenäyttelyitä ammatti-kuraattorien kehittämänä.
Business Gallery tai teen vuokraamo
16447
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16447,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.1,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive
Ilari Hautamäki

Mikä on

Taiteen

vuokraamo?

Business Gallery on taiteen vuokraamo, taiteen vuokraamopalvelu yrityksille, josta voi lainata teoksia ja vuokrata taidenäyttelyitä ammatti-kuraattorien kehittämänä työpaikallesi. Rakennamme taidenäyttelyt ammatti-taiteilijoiden teoksista. Business Gallery on Suomen ensimmäinen ja johtava B2B kuvataiteen näyttelyvuokraamopalvelu, joka auttaa yrityksiä luomaan tyylikkäitä sisustuksia ja mahdollistaa sisällöllisen keskustelun sekä henkilökunnan lisäviihtyvyden työpaikalla.

Vaihtuvat taidenäyttelyt yrityksissä ovat tutkitusti hyvinvointia parantavia ja tuo yritykseen fiilistä ja puheenaiheita. Taiteella voi sisustaa, taiteella voi viihdyttää, taidetta voi arvioida ja taiteen vaikutus on pitkäaikaista parhaassa tapauksessa. Hyvän taiteen määrittely on usein katsojan silmässä mutta Business Galleryn kautta tulevat teokset ovat aina taidekoulun käyneiden ammattitaiteilijoiden töitä. Teokset vakuuttavat ja tuovat iloa työpaikan arkeen. Business Galleryn ammattitaitoiset kuraattorit ja tuottajat rakentavat näyttelyt tilaan sopivalla tavalla ja tilassa olevat teokset ovat vakuutettuja tarpeen vaatiessa. Vaihdamme teokset sutjakkaasti ja emme häiritse työpäivää vaihtopäivien yhteydessä. Jos haluat pääset kuratoimaan itse ja valitsemaan teokset jotka haluat esille. Voit antaa toiveeksi maalauksen, valokuvan tai muun materiaalin. Veistokset ovat haasteellisia logistisesta syystä mutta niidenkin osalla teemme parhaamme!

Business Gallery vaihtuu 3–6 kuukauden välein ja konseptin kautta halutaan havahduttaa katsojat taiteen kautta käytävään keskusteluun ja ajankohtaisiin aihepiireihin myös yritysmaailmassa. Business Galleryn ydinpyrkimyksenä on ollut saattaa yksilöitä yhteen kuvataiteen kanssa, sekä madaltaa kynnystä taideostoihin. Ole meihin yhteydessä heti niin vuokraspalvelusta ollessasi kiinnostunut ja jos olet kiinnostunut ostamaan teoksen ole yhteydessä Kira Sjöbergiin 0503300755 tai kira@businessgallery.fi

Business Gallery on taiteen vuokraamopalvelu, business gallery, taiteen vuokraamo, vuokraamopalvelu, josta voit vuokrata teoksia yrityksen toimitiloihin.

Kuvassa: Ilari Hautamäen teos “In these forms I trust”.

BUSINESS GALLERY – SUOMEN JOHTAVA B2B TAIDEVUOKRAAMO EDELLÄLKÄVIJÄ YRITYKSILLE